hoe
werkt het?

We werken volgens het simpele 1-2-3 systeem:
Keuring en inname, Wegen en Betalen.
De kleding wordt daarna verwerkt bij sorteerbedrijven. Uw kleding krijgt uiteindelijk een tweede leven in West-Afrika en Oost-Europa!

HET 1-2-3 SYSTEEM
Hiernaast ziet u het syteem waardoor u snel over contanten kunt beschikken. Wat u wel en niet kunt verkopen ziet u op deze website. Anders neemt u contact met ons op of bezoekt u de vestiging.

 
INLEVEREN

U verzamelt en sorteert thuis alle nog goed bruikbare kleding en schoenen en tassen die u graag wilt verkopen en verpakt deze in vuilniszakken of andere plastic zakken.
U kunt de kleding en schoenen ook in oude sporttassen verpakken. Opgevouwen artikelen leveren iets meer op!


WEGEN

De draagbare kleding en schoenen brengt u naar het kantoor in DORDRECHT. Hier wordt de kleding op waarde beoordeeld, waarna de definitieve prijs kan worden vastgesteld. De bruikbare spullen worden daarna gewogen, zodat u direct kunt zien hoeveel kg er is ingeleverd.
De artikelen moeten nog goed bruikbaar zijn voor mensen in West-Afrika en Oost-Europa, dan kunnen we hen er een groot plezier mee doen.


BETALEN

U krijgt desgewenst een bonnetje met uw gewogen kg en DIRECT het geld CONTANT in uw handen. CONTANT4KLEDING betaalt u tot € 0,40 per kg, als het als nieuw en weinig gedragen is. U kunt het bedrag of een gedeelte ervan ook besteden aan het goede doel.

In de regio Dordrecht kunnen we de nog bruikbare kleding ook bij u op komen halen, vanaf circa 20 zakken die minimaal ongeveer 100 kg wegen.

Bij ophalen is het tarief max. 0,30 p/kg.

Grotere hoeveelheden vanaf 150 kg halen wij in geheel Nederland op.
Bel of stuur een WhatsApp bericht:

06 – 1207 2075


Wij houden altijd het recht de kleding te
weigeren als de kwaliteit van de kleding niet toereikend is!

bezoek ons snel
of neem contact op

U kunt ons bereiken per telefoon, whatsapp, mail of onderstaand formulier.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag!